Skip to content

10 komentarzy

  1. Anita
    16 lutego 2019 @ 19:17

    zrobiłam i jest pyszna! dzięki za ten przepis 😉

    Reply

  2. Paulina Gąsecka
    20 sierpnia 2016 @ 15:24

    Ja wlasnie w tym momencie robie z malinami i borówkami amerykańskimi 🙂

    Reply

    • Jak ona to robi
      22 sierpnia 2016 @ 09:15

      I jak? Smakowała? 😉

      Reply

      • Paulina Gąsecka
        22 sierpnia 2016 @ 19:58

        Zdecydowanie tak…mysle ze bez kruszonki nie bylo by tego calego „wow” ?… przepyszna tarta

        Reply

        • Aga Górniok
          3 maja 2017 @ 16:23

          zdradzą Panie co to znaczy 1/2 cukru kryształu?…:)

          Reply

  3. Świnka
    26 czerwca 2016 @ 20:36

    Uwielbiam takie…. naturalne! przekąski! 🙂 <3

    Reply

  4. alexanderkowo.blogspot.com
    20 czerwca 2016 @ 08:53

    dzisiaj robię z truskawkami. Dziękuję za przepis 🙂

    Reply

    • Jak ona to robi
      22 czerwca 2016 @ 12:19

      Jak? Wyszło ciasto? 🙂

      Reply

      • Ania
        4 maja 2020 @ 18:30

        A…owoce mrożone czy rozmrozone?pozdrawiam

        Reply

        • Elwira
          5 maja 2020 @ 07:20

          Mrożone, ale jeżeli masz świeże to też mogą być.

          Reply

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *