9 komentarzy

  1. Angelika Debowska
    3 listopada 2015 @ 11:35

    Zawsze chcialam sprobowac topinamburu i nie mialam na niego pomyslu. Chetnie zrobie te zupke 🙂

    Reply

  2. MotherWithPassion
    22 października 2015 @ 18:01

    ooo z tą zupą z cukinii to mi z nieba spadłaś. Ostatnio właśnie szukałam jakiegoś ciekawego przepisu.
    Pozdrawiam!

    Reply

  3. jedz z apetytem
    22 października 2015 @ 11:10

    Takie egzotyczne! Musza smakowac wysmienice. Rzeczywiscie gdy robi sie chlodno, czlowiek ochoty na zupke nabiera.

    Reply

    • Jak ona to robi
      22 października 2015 @ 20:41

      Może pierwszy przepis. Te przepisy robi się baaardzo szybko.
      Chciałam pokazać, że zupa to nie tylko szczawiowa, ogórkowa i rosół. (choć osobiście nie mam nic do tych zup). Ale czasami, można zaszaleć 😉

      Reply

  4. ohdeer_blog
    22 października 2015 @ 08:36

    Te zupy wyglądają obłędnie! Na pewno nieźle
    rozgrzewają.

    Reply

    • Jak ona to robi
      22 października 2015 @ 09:00

      Oczywiście rosół i pomidorówka, to podstawa. 🙂

      Reply

      • ohdeer_blog
        22 października 2015 @ 12:51

        Dla mnie rosol to podstawa – kocham! Z makaronem, ryzem, ziemniakami, kluskami lanymi, nawet sam do picia.

        Reply

        • Jak ona to robi
          22 października 2015 @ 20:40

          Niedziela bez rosołu i schabowego, traci „blask” 😉

          Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *