Skip to content

8 komentarzy

  1. Gustavo Woltmann
    9 stycznia 2017 @ 20:04

    Odkopuję, bo trafiłem przypadkiem podczas realizacji noworocznego postanowienia 😉 Przydatne wskazówki, szkoda tylko, że mój zamrażalnik taki mały! Pozdrawiam, Gustavo Woltmann

    Reply

  2. Magdalena Widłak
    22 lutego 2015 @ 18:32

    Jednym z moich sposobów na szybkie i zdrowe obiady, kiedy tydzień jest zabiegany jest gotowanie bulionu warzywnego. Gotuję go i wekuję w litrowych słoikach. Dzięki temu codziennie mam zupę prawie gotową, a z takiego bulionu codziennie można zrobić inną zupę, choć baza jest ta sama. Bulionu nie przyprawiam poza zielem angielskim, liściem laurowym i pieprzem. Dzięki temu mam szerokie możliwości jeśli chodzi o bazowanie na jednym bulionie, by mimo tego codziennie smakować czegoś innego 🙂

    Reply

    • Jak ona to robi
      23 lutego 2015 @ 12:23

      Muszę spróbować Twojego sposobu 🙂

      Zazwyczaj zamrażam bulion, ale nie zawsze ten „patent” się sprawdza (za mało miejsca w zamrażalce) ;/

      Reply

  3. KasiaSkibińska-Zając
    5 grudnia 2014 @ 22:06

    Planowanie posiłków na cały tydzień to fajna sprawa, chyba skorzystam:) U nas codziennie pytanie to: co robimy jutro na obiad??? Wymyślanie zdrowych i smacznych posiłków jest mega męczące:):):)

    Reply

  4. PoSukcesNaSzpilkach.pl
    22 października 2014 @ 18:30

    Nigdy nie mroziłam posiłków, ale może faktycznie warto spróbować z niektórymi potrawami. Dobry pomysł z robieniem zapiekanek i omletów!

    Reply

    • Jak ona to robi
      23 października 2014 @ 10:07

      Polecam. Nie wszystko da się zamrozić. Może inaczej Da się, ale po odmrożeniu jedzenia jest niesmaczne ;/

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *