Skip to content

4 komentarze

  1. Magdalena Bród
    29 kwietnia 2016 @ 06:55

    Brzmi naprawdę smacznie 🙂

    Reply

  2. Iri Sunshine
    21 marca 2016 @ 17:59

    Szpinak+ser feta=połączenie idealne!

    Reply

  3. AngaG
    18 marca 2016 @ 14:16

    Bardzo lubiłam tutaj zaglądać… Fajne artykuły i opisy przydatnych w domu rzeczy, geekowych zajawek itp. Szkoda, że robisz się blogiem “kulinarnym” bo opis w “o mnie” przestaje pasować do tego bloga. Kulinarnych jest już wiele – wiele dobrych! Nie idź proszę w tą stronę ;(

    Reply

    • Jak ona to robi
      20 marca 2016 @ 19:03

      Wydaje mi się, że nic się nie zmieniło. Zakładka “slow food” jest od początku założenia bloga. Blogiem kulinarnym nie zostanę, ale lubię gotować i eksperymentować, więc czasami będą się pojawiać na blogu przepisy kulinarne 🙂 Rozumiem, że brakuje ci innych tematów?

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *