Skip to content

6 komentarzy

  1. Lucy eS - well-well.pl
    12 października 2017 @ 19:30

    Patent z cebulą biorę! Znajdę ochotnika do krojenia i będę miała z głowy tę znienawidzoną czynność.

    Reply

  2. Anna Złotkowska
    20 maja 2017 @ 16:35

    Świetne rady. Sama lubię dobre jedzenie ale stania w kuchni nie! Jest tyle przyjemniejszych rzeczy 😀

    Reply

  3. Chica Mala
    30 stycznia 2017 @ 23:01

    Świetne porady! Nie mam pojęcia dlaczego nie wpadłam na pomysł z mrożeniem kurczaka w taki sposób!!! Zwłaszcza z przyprawami i olejem! Jesteś genialna! 🙂

    Reply

  4. Gustavo Woltmann
    23 stycznia 2017 @ 05:10

    A co za różnica czy poświęci się więcej czasu na mycie wszystkich warzyw na raz po zakupach, czy mniej na mycie pojedynczych przed gotowaniem? Jak dla mnie koniec końców spędzony czas będzie mniej więcej taki sam 😉

    Reply

  5. Olga Pietraszewska
    20 stycznia 2017 @ 22:12

    Świetne! Nie wpadłam na to, żeby zamrażać czosnek i cebulę, a też często je używam! No i woreczków próżniowych mam pod dostatkiem 🙂

    Reply

  6. Ania Kalemba
    20 stycznia 2017 @ 21:44

    Superowe porady! Wyszło sumarycznie parę godzin! 😉

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *